Kruh in pecivo

pečen v parni krušni peči

Pekarna Panem ponuja veliko izbiro pekovskih izdelkov pečenih v parni krušni peči. Priprava sestavin in peka poteka ročno po tradicionalni metodi, ki omogoča okusne izdelke z dolgim rokom trajanja. Uporaba kakovostnih sestavin in dve desetletji izkušenj zagotavljajo zdrav kruh in ostale pekovske izdelke.

Skrbimo za kakovostne sestavine za peko zdravega in okusnega kruha, peciva ali sladic. Uporabljene sestavine so slovenskega porekla in preverjene v skladu s HACPP metodo zagotavljanja kakovosti. Surovine nabavljamo pri dobaviteljih, ki lahko dosegajo predvideno kakovost in jo jamčijo z ustreznimi certifikati.

Za gostince dobavljamo pekovske izdelke in okusne piknik pogače. Nekateri naši kupci so gostilna Jurman, pizzeria Pinki, Dvorni barMesarstvo Krušič, piknik.net, kavarna Maček, Catering Vivo in še mnogo drugih.

Kruh in pecivo

Nekaj pekovskih izdelkov iz naše obširne ponudbe kruha, peciva in ostalih pekovskih izdelkov.

Ponudba za gostince

Prigrizki

  • sendviči
  • burek
  • picete

Sestavine in alergene (napisano z velikimi črkami) posameznih proizvodov lahko vidite, če premaknete kazalec miške na proizvod.
Informacije o alergenih v izdelkih pekarne Panem.
ALERGENI: izdelki vsebujejo žitarice, ki vsebujejo gluten (PŠENICA, RŽ, JEČMEN, OVES, PIRA, KAMUT)
Lahko tudi vsebujejo sledi alergenov: SOJE, SEZAMA, JAJC in jajčnih proizvodov, MLEČNIH proizvodov in OREŠČKOV (OREHI, LEŠNIKI, ARAŠIDI)